Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vand domeniu + site & forum | vTuning.org
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Shumi.ro

Data înscrierii: 27/Mai/2006
Locație: Botosani

Trimis: Sâm Ian 12, 2008 3:59 pm    Titlul subiectului: Vand domeniu + site & forum | vTuning.org  

Salut,
Vand domeniul + site-ul si forumul vTuningRO
vTuningRO - Virtual Tuning Romania | Prima comunitate exclusiva virtual tuning din Romania.
Pe langa acest site se va oferi si un layout nou(.psd), atasez un preview aici.

Domeniul este luat de la eNom din 2006 si este inregistrat pana in 8/9/2009.
Are PR4, in .ro apare primul la cautari referitoare de virtual tuning, vtuning, etc. 100+ vizitatori pe zi.
Inbound links (dupa dnscoop.com) 45.013

Pana in acest moment:
Avem 944 vTuneri înregistrați
vTunerii noștri au scris un număr de 15509 articole

De la infiintare si pana in acest moment au fost organizate mai multe concursuri cu premii, dar cel mai important a fost vTuningDay(atasez afisul ce a circulat prin oras)
In curand(in februarie) se va organiza un concurs international de virtual tuning, si printre alte tari va participa si Romania, reprezentata de vTuningRO.
Anul trecut Romania a obtinut locul III la acest concurs international prin Andy

BONUS !
Aveam in plan sa scot o revista pe piata, vTuningRO, cumparatorului i se poate inmana proiectul.(atasez coperta)
Iar ca alt bonus, vine la pachet cu domeniile:
starcraftromania.com
gangstagame.net
firmsdirectory.net

Cine este interesat pot trimite o poza si cu castigurile adsense de pana acum.

BID: 1000euro
BID increment: 100euro
BIN: 1500euro

Toate cele bune.

Sus  
Perfu

Data înscrierii: 12/Mar/2008

Trimis: Mie Mar 12, 2008 1:27 am    Titlul subiectului:  

ce pret ceri shumi ?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Mar 12, 2008 10:08 am    Titlul subiectului:  

Eu te inteleg ca vrei sa iti vinzi un produs, si apelezi la niste tertipuri de marketing, iar eu, la randul meu, nu am nimic personal cu tine si nu vreau sa iti pun bete in roate, dar din pacate pentru tine:
1. i hate people that are full of shit
2. ai oferit acest site spre vanzare pe un forum ai carui membri (multi, nu toti) pot si stiu cum sa verifice informatiile tale. Drept urmare, uote ce am obtinut eu:
a. pagina ta are pagerank 0 conform primelor cinci rezultate de aici.
b. in trafic.ro, esti pe locul 290 la sectiunea auto-moto
c. intr-adevar, la cautarea dupa 'virtual tuning' apare pe primul loc, si pe cautarea dupa 'tuning romania' pe 5. Sa fim seriosi totusi, cine cauta dupa 'virtual tuning'? Si wtf is 'virtual tuning' anyway?
d. 'Prima comunitate'? Domeniul tau e inregistrat in ianuarie 2007 (si btw, in caz ca n-ai aflat, domeniile .ro nu expira). 4tuning.ro e inregistrat in 2002. tuning.ro, care duce mai nou la cartuning.ro, e inregistrat din 2000... Prima ha?

Pe langa asta adaug ca designul e jale, in FF arata cum arata, in IE (7) e si mai varza, iar flash-ul ala de header m-a dat pe spate. Noroc ca ai numele de domeniu tot 'vtuning', ca altfel si acum stateam sa imi dau seama ce scrie acolo.

Cam asta am avut de spus. Succes la vanzare, dar data viitoare ai grija cui incerci sa ii vinzi gogosi. Repet, nimic personal.

//Edit: mi-am rupt si eu ceva timp si m-am uitat putin pe... site. Cu ocazia asta am aflat si eu ce e aia 'virtual tuning'... ma abtin de la comentarii asupra utilitatii conceptului, dar retrag afirmatia de la punctul d. In schimb nu ma pot abtine sa comentez faptul ca 90 la suta din site-ul tau nu exista, sunt link-uri directe (sau pagini continand colectii de link-uri) spre forum. Deci pagina ta e practic forum-ul (cel putin la fel de 'aspectuos' ca si pagina). Pagina de start a forum-ului are PR2. Deci care e pagina aia cu PR4, totusi?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Joi Mar 13, 2008 7:35 am    Titlul subiectului:  

Ma, pe mine Shumi nu prea m-a deranjat vreodata ... deci incerc sa nu fiu magar.

Mihaita, nu toti sunt "full of shit". Poate pe 12 ianuarie, cand a fost postata oferta, avea PR4. Poate avea mai mult trafic in perioada aia si dadea mai bine in trafic.ro ...

Oricum, eu nu ma bag pentru ca 100+ vizitatori pe zi e mai putin decat am pe blogul meu (care nu e cine stie ce), si nu are rost sa dau 1500 de euro pentru o baza de date cu membri (ca restul codului / designului nu prea valoreaza mare lucru in ochii mei).

Dar Shumi iti urez succes cu vanzarea. Sunt sigur ca exista oameni mai putin pretentiosi ca mine.
Sus  
mihaitha

Trimis: Joi Mar 13, 2008 10:10 am    Titlul subiectului:  

Mdea, se pare ca in decembrie, din nu stiu ce motive, acest post mi-a scapat. N-am observat ca e atat de vechi, pentru ca mi-a fost adus in atentie de intrebarea (total redundanta) a lui Perfu. Nu am vrut sa fiu magar (chiar, am fost?), am incercat sa evit o degenerare a discutiei in post-uri de genul 'shumi, du-te in &$#^&*$, ca m-ai tzapit, ai zis ca pagina are pr4 si dupa ce ti-am dat banii am vazut ca are pr0'. Nu de alta, dar am mai vazut scandaluri de genul aici. Pur si simplu am pus potentialii cumparatori in garda, sa verifice inainte sa dea banul. Nici eu nu consider ca si-ar merita banii astia (nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar perceptia mea asupra 'virtual tuner'-ilor este - in majoritate - de oameni care au mult timp liber la dispozitie, pe care il consuma tunand ferrari-uri in photoshop si dacii in fata blocului). N-as da 1000 de euro pentru un forum dedicat acestei comunitati.

P.S. nu imi vine sa cred ca i-a cazut pr-ul de la 4 la 0 in 2 luni.
P.P.S. mi-am luat-o si eu o data, asa ca ti-o meriti: mihaitha!!! :P
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Joi Mar 13, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului:  

mihaitha a scris:
P.P.S. mi-am luat-o si eu o data, asa ca ti-o meriti: mihaitha!!! :P
P.P.S. = "Piry Post Scriptum" eh ? :lol:

Nu am scris "mihaitha", am scris "Mihăiță" ... deci nu vorbeam de nickname, deci e o diferenta. :D
Sus  
mihaitha

Trimis: Vin Mar 14, 2008 11:08 am    Titlul subiectului:  

In cazul asta adreseaza-te cu 'Mihai'. Nu imi spune nimeni 'Mihăiță' nowadays.
Sus  
Shumi.ro

Trimis: Lun Mai 12, 2008 6:07 pm    Titlul subiectului:  

Salut again.
PR4 nu am vorbit prostii :roll: am scris si mai sus, datele ce le-am spus au fost luate de pe dnscoop.com
Si inca o lamurire. vTuningRO ESTE prima comunitate exclusiva virtual tuning din Romania, este si reprezentanta Romaniei in concursurile internationale de virtual tuning.
4Tuning este prima comunitate de virtual tuning, iar vTuningRO este prima comunitate EXCLUSIVA virtual tuning. Ca sa fim lamuriti :D
Concursul international din februarie a avut loc, Romania obtinand locul IV. :( Site-ul a aparut si in 2 numere, in revista COX Tuning & Sound.
http://www.vtuning.org/virtual-tuning-grand-prix-european-ring-t1180.html
si rezultatele concursului aici:
http://www.vtuning.org/rezultate-virtual-tuning-grand-prix-european-ring-t1289.html

Atasez pozele aici.

De atunci si pana acum s-a schimbat ceva prin statistici.
vTunerii noștri au scris un număr de 18807 articole
Avem 1121 vTuneri înregistrați
Iar ca numar de vizitatori pe zi, conform trafic.ro, a scazut.

UP :)

Sus  
myjdc

Data înscrierii: 11/Sep/2007

Trimis: Sâm Mai 17, 2008 1:00 pm    Titlul subiectului:  

cat ceri pe el ca mi-e lene sa citesc cat s-a postat :D
Sus  
Shumi.ro

Trimis: Dum Mai 18, 2008 10:07 am    Titlul subiectului:  

BID: 1000euro
BID increment: 100euro
BIN: 1500euro
Toate cele bune.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Pagina 1 din 1